Uleiul de argan pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor

7

Uleiul de argan este tratamentul – minune pentru toate femeile. Fie că îl folosim pentru revitalizarea părului, pentru hidratarea pielii, fie pentru întinerirea tenului și întărirea unghiilor, uleiul de argan este răspunsul la aproape toate problemele ce ţin de cosmetică.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai rare şi scumpe uleiuri cosmetice bio din lume şi este produs în Maroc din fructele copacului numit Argania spinosa.

Uleiul de argan este atât de popular în rândul produselor cosmetice bio datorită numeroaselor sale beneficii aduse pielii şi datorită proprietăţilor sale antioxidante. Uleiul de argan este bogat în vitaminele A și E, dar şi în acizi graşi (omega 3, omega 9 şi omega 6), care ajută pielea să se refacă şi să lupte împotriva îmbătrânirii premature.

Cum putem avea o manichiură de invidiat cu uleiul de argan

  • Uleiul de argan este unul dintre cele mai bune tratamente de lungă durată pentru îngrijirea unghiilor.
  • Previne deteriorarea timpurie a manichiurii
  • Previne ruperea unghiilor
  • Previne deteriorarea texturii unghiilor: elimină petele, ţine departe ciupercile
  • Hidratează unghiile şi previne deshidratarea cuticulelor
  • Redă strălucirea
  • Întăreşte unghiile şi le fortifică
  • Ajută la diminuarea inflamaţiilor şi a iritaţiilor
  • Regenerează celulele şi le oferă unghiilor o culoare rozie, frumoasă şi sănătoasă

RECOMANDARE + UTILIZARE

Uleiul de argan este recomandat pentru unghiile subţiri, casante, moi şi deshidratate. Este un tratament indicat femeilor care au optat pentru unghii cu gel sau alte tratamente de înfrumuseţare care au dus la deteriorarea şi agresarea unghiilor. Produsul pe care îl recomand este un ulei de argan bio pentru unghii şi cuticule de la PHYT’S. Iar pe acest site îl găsiţi acum la o reducere de 40%.

Este un produs cosmetic care nu numai întăreşte şi îngrijeşte blând unghiile şi cuticulele, ci le și protejează de factorii externi (spălat vase, expunere la cald/frig, substanţe nocive).

Uleiul de argan pentru îngrijirea unghiilor și a cuticulelor

Ulei de argan pentru unghii și cuticule de la PHYT’S

Cum se aplică

Tratamentul cu uleiul de argan se aplică întotdeauna seara, înainte de culcare. Luaţi un disc demachiant, pulverizaţi-l cu ulei de argan apoi aplicaţi tratamentul pe mâinile proaspăt spălate. Se masează uşor unghiile şi cuticulele timp de 5-10 minute. După aplicare, veţi observa că unghiile se vor înmuia şi vor fi mult mai estetice.

În plus, veţi scăpa de iritaţiile cauzate de ruperea cuticulelor, dar şi de roșeața din jurul unghiilor agresate de unghieră şi forfecuţă.

În completarea acestui tratament, este bine să folosiţi și o cremă de mâini pe bază de ulei de argan sau unt de shea, care hidratează excelent şi catifelează pielea. În plus, uleiul de argan și untul de shea sunt produse minuate în cazul persoanelor cu pielea uscată, crăpăcioasă, matură ori foarte obosită.

Şi nu uitaţi: uleiul de argan vă ajută să vă menţineți lacul de unghii mai mult timp şi într-o formă cât mai bună. Uleiul de argan are rolul de a curăța şi proteja foarte bine unghiile. Aşa se face ca proprietăţile lui împiedică sărirea ojei sau crăparea acesteia.

Ingrediente

Acest produs cosmetic bio de la PHYT’S conține o gamă variată de uleiuri care vă vor răsfăţa unghiile şi le vor însănătoşi în scurt timp:

–          ulei de argan

–          ulei de ricin (permite creşterea unghiilor)

–          ulei de jojoba (hidratează şi calmează)

–          ulei de limba mielului (întăreşte unghiile)

–          ulei din sâmbure de caisă (catifelează cuticulele)

–          ulei esenţial de mirt şi lămâie (întăreşte unghiile)

–          ulei esenţial de pătrunjel (fortifică unghiile)