Hidratare cu acid hialuronic vegetal

2

Hidratare cu acid hialuronic vegetal Acum 3 săptămâni o prietenă îmi povestea că a încercat un tratament pe bază de acid hiualuronic vegetal. De acid hialuronic auzisem (e plin de vedete “acide”), dar nu și de unul vegetal.

Sincer, am avut ceva rețineri înainte de a încerca un produs pe bază de acid hialuronic vegetal așă că am radiografiat o întreagă lista cu magazine din Iași care comercializează creme, balsamuri și loțiuni de corp și am dat de un produs accesibil la preț pe care m-am hotărât să-l cumpăr.

E vorba despre un lapte de corp hidratant cu acid hialuronic vegetal. Îmi doream de ceva timp o loțiune care să îmi hidrateze pielea, așa că am decis să o încerc.

Trebuie să vă spun că acest produs este recomandat pentru pielea sensibilă și deshidratată.

L-am aplicat în fiecare seară, timp de două săptămâni, după duş, prin mișcări line și circulare.

După două săptămâni, pielea a devenit mult mai catifelată, moale și mai luminoasă. Asta pentru că loțiunea conține acid hialuronic Hido-Fixator.

Față de tratamentele clasice, cele cu acid hialuronic vegetal aduc un aport de molecule burete (sunt cele care înmagazinează apa din organism) la nivelul pielii, crescând astfel nivelul de hidratare. Cu alte cuvinte, acidul hialuronic vegetal din această loțiune rămâne mai mult timp în piele decât ne-am fi așteptat și decât ne garantează alte produse… pe care eu una le-am încercat.

De ce e mai cu moț acest tratament cu acid hialuronic vegetal? În timp ce acidul hialuronic este de natură animală, acidul hialuronic vegetal are la bază un ingredient extras din porumb și grâu.