Ceaiul verde sau negru?

0

 ceaiul verdeMă declar o iubitoare de ceai. Îmi place să-l servesc dimineața, înainte de micul dejun, la radio după 4-5 buletine de știri și seara când ajung acasă. Am făcut chiar și câteva combinații ciudate, cum ar fi ceai verde cu ceai de cireșe, sau ceai negru cu puțin busuioc. De unele alegeri sunt chiar mândră, de altele încerc să uit cât mai repede. Însă cel mai important aspect de reținut este că atât ceaiul negru, cât și ceaiul verde ne mențin sănătoși și mult mai energici.

 De exemplu, ceaiul negru este indicat de consumat atunci când vrei să arzi grăsimile (noi fetele, știm cât de mult contează asta) sau când vrei să-ți întărești imunitatea organismului.

 În plus, medicii ne spun că dacă bem două sau mai multe cești de ceai negru pe zi vom reduce riscul de a face infarct. Acest sfat se aplică mai ales în cazul fumătorilor.

La ce mai este bun ceaiul negru? Previne apariția bolilor respiratorii și a chiar a infecțiilor pielii. Ba chiar ajută la relaxarea mușchilor și duce la creșterea capacității de atenție. ceaiul verde

Și ceaiul verde vine cu punctele lui forte: reduce nivelul colesterolului din organism. Și cine nu își dorește asta? Luptă foarte bine împotriva virușilor și a bacteriilor, arde destul de bine grăsimile din organism, previne apariția cariilor și atenție…. o gamă variată de cosmetice conține extract de ceai verde.

 Mai este necesar să vă spun că are efecte benefice asupra frumuseții?