CONCURS Valentines Day – cosmetice bio

CONCURS Valentines Day – cosmetice bio

Gata, am intrat şi în luna îndrăgostiţilor şi a romantismului. Şi uite aşa mă gândeam că nu poate trece februarie fără să nu marcăm luna asta cu un concurs pe măsură. Şi ce e mai potrivit în această lună dacă nu un produs cosmetic, rafinat şi care să mai inspire şi foarte multă senzualitate. Am făcut un brainstorming şi am găsit cadoul potrivit pentru voi pe care îl voi scoate la concurs: o lumânare de masaj bio cu aromă de cacao din gama KARETHIC. Am dreptate când spun că se anunţă o lună plină de romantism şi momente îndrăzneţe?

CONCURS Valentines Day – cosmetice bioRegulamentul concursului

–          dă like la pagina Bioaddict.ro

–          dă like la pagina Beautyhouse Boutique

–    apoi intră pe www.beautyhouse.ro şi găseşte răspunsul la întrebarea din concurs: Care este ingredientul de bază al produselor cosmetice bio din gama KARETHIC?

–          lasă răspunsul printr-un comentariu la această postare sau aici

Şi acum să vă spun câte ceva despre lumânarea bio pentru masaj. Cred că puţine dintre voi aţi încercat un astfel de produs, aşa că hai să ne satisfacem curiozitatea.

E o lumânare extrem de parfumată, cu o textură fină şi delicată cu pielea voastră pe care o puteţi utiliza singure acasă, fără a vă deplasa la un salon cosmetic.

Dacă apelaţi la un astfel de alint la sfârşit de săptămână vă garantez că vă veţi simţi exact ca la spa.

Cum se utilizează 

Aprindeţi lumânarea timp de 5-15 minute şi lăsaţi căldura să transforme untul într-un ulei preţios cu parfum tonifiant. Stingeţi lumânarea, apoi vărsaţi o cantitate mică în palmă pentru a verifica temperatura. Dacă consideraţi că este la o temperatură potrivită continuaţi şi aplicaţi pe tot corpul sau numai pe zonele de interes.

CONCURS Valentines Day – cosmetice bio

Lumânarea de masaj de la KARETHIC se transformă la căldură într-un ulei pentru masaj cald, senzual parfumat care hrăneşte şi catifelează pielea. Conţine unt de shea de origine din Benin şi este fabricat în Franţa.

Ingrediente

unt de shea/ karite, unt de cacao, ulei de palmier

Aştept răspunsurile voastre la întrebarea din concurs “Care este ingredientul de bază al produselor cosmetice bio din gama KARETHIC?” până pe 7 februarie, iar pe 10 februarie voi anunţa fericitul câştigător.


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Fata și trandafirul de câmp

Fata și trandafirul de câmp

Se vedeau destul de des. Poate chiar mai des decât li s-ar fi intersectat drumurile în mod normal. Şi vorbeau. Uneori vorbeau ore în şir. Despre nimic. Despre ei. Despre copilărie. Despre lucruri banale de zi cu zi. Dar niciodată despre ei ca bărbat şi […]12 thoughts on “CONCURS Valentines Day – cosmetice bio”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *