Ciocolata calda – un rasfat de iarna

Ciocolata calda – un rasfat de iarna

Nu stiu ce reprezinta pentru voi ciocolata calda dar pentru mine este unul dintre rasfaturile supreme in perioada de iarna.

Imaginati-va urmatoriul scenariu:

Vii infrigurata de la servici si acasa te asteapta o persoana iubitoare care iti ia haina si te conduce cu calm in cel mai cald si linistit loc din casa. Acolo exista un fotoliu moale cu suport pentru picioare.
Langa fotoliu se afla o masuta pe care exista o lumanare parfumata care te transporta instantaneu intr-o atmosfera de relaxare totala.
Aceeasi persoana iubitoare a dat drumul la muzica si camera este inundata de sunetele blande ale unor colinzi cantate de Agela Gheorghiu
Si de undeva de langa t apare o mana care-mi intinde o cana cu ciocolata calda.
Iei cana, o tii in maini si te incalzesti incet la palme. Din cana se ridica un miros care te copleseste: ciocolata, scortisoara, ghimbir si vanilie.
Inca nu gusti, amani cat poti momentul, mirosi ciocalata calda si-ti incalzesti mainile.
Ciocolata calda cu condimente de iarna
Lumanarea parfumata, ciocolata calda si colindele creaza momentul perfect intr-o dupa-amiaza de iarna in asteptarea Craciunului.
A fost rasfatul meu dar poate fi al oricareia dintre voi.


Postari asemanatoare

Top cadouri neinspirate de Crăciun

Top cadouri neinspirate de Crăciun

În această perioadă, cele mai multe căutări pe net sunt după “idei cadouri de Crăciun”. Aşa se întâmplă în fiecare an şi într-un fel e așa e şi normal. Uneori îţi lipseşte inspiraţia, alteori cheful şi de cele mai multe ori banii. Numai că săptămâna […]

Cel mai fain Crăciun

Cel mai fain Crăciun

Avea să fie cel mai frumos Crăciun din ultimii 5 ani. Iubesc Crăciunul indiferent de locul în care îl petrec, de vreme sau de persoanele care mă fac să râd pe 25 decembrie. Însă anul ăsta s-a întrecut pe sine. A fost un Crăciun petrecut […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *