Cele mai frumoase femei ale lumii

Cele mai frumoase femei ale lumii

Pentru ca astăzi, 9 septembrie, este sărbătorită Ziua Mondială a Frumuseţii, s-a făcut şi un top al celor mai frumoase femei din 2013, dar şi a celor mai sexy naţionalităţi.
Iată care sunt cele mai dorite femei
Actriţa americană, Gwyneth Paltrow, de 40 de ani, este cea mai frumoasă femeie în viaţă, potrivit revistei „People”. Deţinătoare a premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriţă” în 1999, Gwyneth este căsătorită cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay şi are doi copii.

Locul doi este ocupat de actriţa Kerry Washington. Frumoasa negresă este cunoscută pentru rolul Oliviei Pope din serialul „Scandal”, dar a mai jucat şi în pelicula „Django Unchained”.

Modelul şi actriţa americană Amanda Seyfried, de 27 de ani se află pe următoarea poziţie în acest clasamentul celor mai frumoase femei.

În top se mai regăsesc Jennifer Lawrence, premiată cu un Oscar pentru prestaţia din „Silver Linings Playbook”, dar şi interpreta de culoare, Kelly Rowland.

Anterior, site-ul MissTravel a realizat un top al celor mai sexy naţionalităţi din lume. Astfel, bărbaţii au votat columbienele ca fiind cele mai atrăgătoare femei.
9 septembrie a fost declarată drept Zi Mondială a Frumuseţii în 1955 de către Comitetul Internaţional al Esteticii şi Cosmeticii.
Sursă: http://www.publika.md/


Postari asemanatoare

Aştept 2013 pentru că ….

Aştept 2013 pentru că ….

E un fel de leapşă amuzantă, care te face să îţi storci dorinţele precum nişte lămâi pregătite pentru prăjituri şi gata, te pui pe scris. “Leapşa” am descoperit-o pe blogul lui Hapi, undeva după Crăciun. Apoi, ieri, am fost provocată de Andra să răspund la […]

Cum să fie 2013 pentru blog

Cum să fie 2013 pentru blog

Obișnuiesc să fac planuri la început de an, să fac listuțe de la care să încerc să nu mă abat și să îmi propun să muncesc mai mult și cu mai mult spor decât în anul anterior. Tocmai de aceea, atunci când am fost provocată […]6 thoughts on “Cele mai frumoase femei ale lumii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *