Ceaiurile bio – arome intense şi un gust de care ţi se face dor

Ceaiurile bio – arome intense şi un gust de care ţi se face dor

Ceaiurile bio sunt cea mai bună soluţie atunci când ai nevoie să te relaxezi şi să te răsfeţi cu ceva bun, sănătos şi cu un gust aromat. Ceaiurile bio, ca toate produsele bio – alimentare şi cosmetice – conţin ingrediente 100% naturale, nu conţin aditivi sau alte ingrediente nocive pentru organism.

Ceaiurile bio – De ce să optez pentru un ceai bio şi nu pentru unul convenţional?

  • Ceaiurile bio se găsesc pe piaţă la preţuri uşor mai mari decât cele clasice. Preţurile pornesc de la 8 lei şi urcă până la 20 de lei, însă aceste tarife sunt justificate de folosirea de ingrediente naturale şi a unei linii de producţie nișate.
  • Ceaiurile bio sunt realizate din ingrediente care provin din Agricultura ecologică. Fructele şi plantele din ceaiurile bio au fost crescute fără substanţe chimice. În plus, îngrăşămintele folosite pentru creşterea culturilor sunt tot îngrăşăminte naturale, rezultate din produse care la rândul lor au trăit şi s-au dezvoltat fără chimicale ori alte preparate de sinteză. Produsele bio nu au suferit tratamente chimice și sunt obținute din plante ale căror semințe sunt nemodificate genetic.

Ştiaţi de exemplu că o cultură bio este realizată pe un teren care timp de doi ani nu suportă niciun fel de tratament chimic?

In plus, fructele şi plantele folosite pentru ceaiurile bio sunt cu 15% mai bogate în substanţe nutritive faţă de cele produse industrial, iar gustul este mult mai bun. Gustul este unul intens, aromat şi săţios. Iar culoarea este una extraordinar de frumoasă și naturală.

Ceaurile bio sunt mană cerească pentru copii. Micuţii sunt permanent agresaţi de produsele toxice din pesticide şi tocmai de aceea trebuie să încercăm să le administrăm alimente şi produse cât mai naturale şi care să nu le destabilizeze sistemul imunitar. Un suc bio sau un ceai bio este 100% natural şi asta înseamnă că asigură un nivel nutriţional echilibrat, asigură necesarul de substanţe hrănitoare şi de vitamine.

Nu uitaţi:

  • Legumele şi fructele bio sunt cu până la 40% mai nutritive, lactatele bio conţin cu 50-80% mai mulţi antioxidanţi, iar cerealele bio nu conţin gluten şi nu au zahăr adăugat. În plus, fructele din ceiurile bio conţin mai multă vitamina C decât alimentele crescute în mod convenţional.
  • Din cauză că producătorii romani obţin cu greu certificări europene pentru produsele lor naturale, cele mai multe dintre alimentele bio prezente pe piaţa din România sunt aduse din Austria sau Germania.

Şi pentru că vorbim despre ceaiurile bio am găsit pentru voi o gamă variată de ceaiuri bio. Ceaiuri pentru afecţiuni medicale sau ceaiuri de relaxare și bună dispoziție. Toate la preţuri foarte bune pe acest site. Şi dacă veţi intra pe site veţi vedea că multe dintre ceaiurile bio au şi denumiri jucăuşe…cum ar fi Ceai vreme furtunoasă sau Ceai Mirodeniile Femeilor.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *