Ce trebuie să ştiţi despre igiena părului!

Ce trebuie să ştiţi despre igiena părului!

De câte ori nu v-aţi întrebat dacă este bine să vă spălaţi părul de mai mult de două-trei ori pe săptămână. La fel de des poate v-aţi întrebat dacă este indicat să-l spălaţi doar o singură dată, deşi nu vi se îngraşă scalpul.

Tot ce pot să vă spun este că nu e deloc indicat să vă spălaţi părul o dată la două zile, mai ales dacă vă confruntaţi cu căderea părului. Cel mai bine este să vă şamponaţi de două ori pe săptămână.

În plus, mare atenţie atunci când vă alegeţi şamponul! Gândiţi-vă că el trebuie să fie pentru păr un partener de încredere şi de lungă durată. Vă recomand să citiţi eticheta produsului. Să vă feriţi de produsele care conţin coloranţi artificiali, parafina, parfumuri sintetice, antidegradanţi sau alţi conservanţi de sinteză cum ar fi parabenii.

După ce m-am hotărât asupra mărcii de şampon, am grijă să îl aplic pe par într-o cantitate moderată şi încep să îmi masez scalpul uşor, fără să îmi rănesc pielea capului (de cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă când vrem să scăpăm de mătreaţă).

Să ştiţi că în perioada în care părul meu se deshidratează, îşi pierde din strălucire iar firele se despică recurg la un tratament capilar local. L-am descoperit relativ recent şi am mare încredere în el. E vorba despre uleiul de argan pentru păr. Îl aplic înainte de şamponare, direct pe părul ud, apoi îmi continui tabieturile.

De ce îşi face efectul ? Pentru ca uleiul de argan pentru păr este bogat în acizi graşi.

Uleiul de argan pentru păr este recomandat în cazul părului care şi-a pierdut din vitalitate. El luptă împotriva îmbătrânirii scalpului şi a părului. Sper să vă placă şi să vă fie de folos recomandarea mea.

Eu una sunt mulţumită de uleiul de argan pentru păr.


Postari asemanatoare

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]

Îngrijirea părului uscat

Îngrijirea părului uscat

Sezonul rece are un impact direct asupra părului, mai ales dacă acesta este deja uscat și deshidratat. De fapt, în lunile de toamnă și de iarnă e bine ca îngrijirea părului uscat să se facă cu multă atenție, apelând atât la produse cosmetice specifice, cât […]3 thoughts on “Ce trebuie să ştiţi despre igiena părului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *