Cadouri de Crăciun – ce ziceţi de un ceai aromat?

Cadouri de Crăciun – ce ziceţi de un ceai aromat?

Am terminat listele pentru cadouri de Crăciun, i-am bifat pe cei dragi mie, am stabilit şi darurile, aşa că nu-mi rămâne altceva de făcut decât să mă gândesc la un cadou fain şi pentru colegii mei de la radio.

Mi-am zis că nu ar fi o idee rea să-i alint cu un ceai, aşa, ca să-şi mai dreagă vocea înainte de emisie. Am şi două variante şi poate mă ajutaţi să aleg darul cel mai inspirat, pentru dimineţi aormate şi cu chef de muncă. Ce ziceţi, mă ajutaţi?

Am un ceai alb cu piersici şi caise, cu ingredinete 100% naturale şi care poate fi găsit acum şi la un super preţ pe bioaddict.ro. Se spune că ceaiul alb este un produs de lux şi un gest de politeţe şi respect în China dacă este oferit vizitatorilor. La cum sună descrierea eu zic că e un ceai cu o istorie interesantă şi un mesaj pe măsură.

A doua variantă ar fi un ceai negru cu vanilie şi caramel Marea Britanie. N-o să-l bem noi la ora 17.00 ca englezii, dar ne vom asigura că îl savurăm cu mult drag.

Aşadar, două ceaiuri super aromate, cu un ambalaj ochios şi foarte jucăuş pe care vă invit să-l vedeţi aici.

Ce să aleg pentru colegii mei? Cu ce credeţi că ar trebui să combin ceaiul ca ei să aibă parte de cadouri de Crăciun inspirate?

Voi obişnuiţi să puneţi la cale cadouri de Crăciun pentru colegi?


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *