Apa termală şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Apa termală şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Ce trebuie să ştiţi despre apa termală

Este naturală, o găsim în subterane adânci, iar temperatura acesteia se află între 20 şi 63 de grade Celsius. Apa termală este bogată în săruri minerale benefice pentru piele, printre care se Număra sulful, seleniul, siliciul, fierul, magneziul, cuprul şi zincul.

De ce este bună apa termală pentru piele?

Ingredientele apei termale acţionează benefic în cazul tuturor tipurilor de piele şi are rolul de a împrospăta, curăța, calma şi tonifia epiderma.

Apa termală este recomandată în special persoanelor cu tenul sensibil şi uscat. Ea acţionează cu delicateţe asupra pielii iritate, roşii şi inflamate, dar este şi un foarte bun tratament indicat persoanelor care suferă de acnee.

La fel de bună este şi pentru tratarea arsurilor, a bătăturilor şi a rănilor uşoare.

RECOMANDARE COSMETICE BIO
Eu folosesc o apă termală bio de la Gamarde, sub formă de spay, pe care o vedeți în poza de mai jos și pe care o găsiţi aici, şi este şi ieftină. Costă 34 de lei şi are 100 ml. O folosesc în fiecare dimineață şi seara (după demachiere). Aplic apa termală cu ajutorul unor discuri demachiante, aştept 30-40 de secunde să intre în piele şi apoi tamponez rapid cu un prosop curat. În acest fel apa se va fixa în ţesut.

Apa termală şi beneficiile sale pentru o piele sănătoasă
Apă termală bio de la Gamarde

O mai folosesc vara când tenul meu este expus timp îndelungat la razele soarelui, sau ori de câte ori simt că tenul meu este agresat. În plus, pe timpul verii, apa termală, aplicată pe piele, răcoreşte epiderma şi  vă va încărca cu multă energie.

De ce vă recomand apa termală pentru ten?

  • reface celulele moarte
  • are efect antioxidant
  • protejează textura pielii
  • o puteţi folosi după epilat pentru a calma pielea
  • este indicată pentru fixarea machiajului (pulverizați tenul cu apă termală dupa aplicarea fondului de ten sau a pudrei)

Ați folosit până acum un astfel de tratament pentru tenul vostru?


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea – tratamentul minune pentru femei

Untul de Shea reprezintă unul dintre cele mai folosite produse în cosmetică, pornind de la îngrijirea pielii şi ajungând până la îngrijirea scalpului şi a părului. De fapt, untul de shea reprezintă baza multor produse de îngrijire datorită proprietăţilor sale calmante şi hidratante. Untul de […]13 thoughts on “Apa termală şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *