Apa florală de trandafiri – remediu pentru o piele curată, fără coşuri

Apa florală de trandafiri – remediu pentru o piele curată, fără coşuri

Apa florală de trandafiri bio, este bună atât pentru faţă, cât şi pentru corp, întrucât are proprietăţi antiinflamatorii, antirid, de purificare, de hidratare şi de curăţare.

Apa florală de trandafiri calmează iritaţiile, erupţiile cutanate şi alergiile. Este o apă florală destinată atât persoanelor cu tenul sensibil şi obosit, cât şi persoanelor cu tenul mixt şi gras.

Apa florală de trandafiri – beneficii pentru ten

  • Reglează excesul de sebum
  • Are efect cicatrizant
  • Este un bun antibacterian
  • Limitează apariţia coșurilor
  • Ameliorează aspectul pielii uscate
  • Hidratează şi împrospătează pielea
  • Previne înroşirea pielii
  • Are efect benefic şi rapid pentru înlăturarea punctelor negre

Apa florală de trandafiri – beneficii pentru păr

Folosită pentru întreţinerea părului, apa florală de trandafiri are rolul de a reduce inflamaţiile şi favorizează creşterea părului. Vă recomand să adăugați câteva picături din apă florală de trandafiri în şamponul vostru. Dacă vreţi să nu o amestecaţi cu alte produse, apa florală poate fi aplicată pe scalp, cu ajutorul unor discuri demachiante. Acest tip de tratament stimulează circulaţia sanguină. În plus, părul îşi va recăpăta strălucirea.

RECOMANDARE + UTILIZARE

Apa florală de trandafiri pe care am folosit-o eu şi pe care v-o recomand şi vouă este cea de la Fleurance Nature. Este o apă florală bio pe care o găsiţi pe acest site.

O puteţi aplica prin pulverizare sau cu ajutorul unor discuri demachiante, prin masaj, cu mişcări fine şi circulare. O puteţi folosi pentru atenuarea ridurilor din jurul ochilor şi pentru calmarea ochilor obosiţi. În plus, apa florală de trandafiri este perfectă pentru tenul acneic – aplicată în fiecare seară, după spălarea tenului, apa florală de trandafiri înlătură coşurile şi vă oferă o piele fină şi curată.

Poate fi folosită pentru calmarea pielii, imediat după epilat. Nu uitaţi – apa florală de trandafiri revitalizează pielea, fiind un tratament extraordinar pentru persoanele cu pielea matură, ridată şi deshidratată. Iar dacă o aplicaţi cu regularitate, elimină și impuritățile şi îi redă pielii strălucirea.

Şi încă ceva: ca toate apele florale şi cea de trandafiri poate fi folosită pentru calmarea mâncărimilor sau a înţepăturilor de insecte sau pentru răcorirea pielii pe timp de vară. Şi ca să vă daţi seama cât de minunate sunt apele floare intraţi aici şi vedeţi întreaga gamă, pornind de la ape floare pe bază de flori de tei şi ajungând la cele pe bază de ceai verde.


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]13 thoughts on “Apa florală de trandafiri – remediu pentru o piele curată, fără coşuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *