Apa florală de ceai verde – loţiune tonică pentru orice tip de ten

Apa florală de ceai verde – loţiune tonică pentru orice tip de ten

Apa florală de ceai verde este tratamentul cosmetic indicat atunci când vreţi să vă împrospătaţi pielea rapid şi eficient. Pe piaţa produselor cosmetice bio există 8 tipuri de ape florale pentru fiecare tip de ten şi pentru fiecare problemă la care căutaţi o soluţie. Până acum v-am vorbit despre beneficiile apei florale de portocal, albăstrele, lavandă, muşeţel, trandafiri şi flori de tei. Aşa că astăzi e timpul să aflăm care sunt beneficiile apei florale de ceai verde pentru pielea noastră.

De ce este apa florală de ceai verde atât de importantă pentru sănătatea pielii noastre?

Apa florală de ceai verde este cunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante şi este folosită atât de persoanele cu pielea pielea sensibilă, obosită şi lipsită de vitalitate, cât şi de persoanele cu tenul gras şi acneic.

Apa florală de ceai verde este un tonic extraordinar şi un tratament delicat. Pentru că atiunea este una fină, apa florală de ceai verde poate fi folosită în siguranţă şi pentru menţinerea sănătoasă a pielii bebeluşilor. E important să ştiţi că apele florale bio sunt 100% pure şi nu conţin nici parfumuri, conservanţi şi nici alcool.

BENEFICIILE APEI FLORALE DE CEAI VERDE

Apa florală de ceai verde este recomandată pentru demachierea tenului, pentru tonifiere, dar şi pentru calmarea pielii (iritaţii, roşeli, pete).

–         curăţă tenul de imperfecţiuni

–         ameliorează aspectul cearcănelor

–         are efect de calmare a coşurilor

–         catifelează pielii şi îi redă strălucirea

BENEFICIILE CEAIULUI VERDE PENTRU TEN

Ceaiul verde este un excelent tratament antioxidant care împrospătează tenul

–         protejează tenul de toxinele din mediu, de razele ultraviolete şi de radiaţii

–         previne îmbătrânirea prematură a pielii şi reduce aspectul ridurilor deja formate

–         pune circulaţia sângelui în mişcare şi elimină celulele moarte

–         elimină aspectul lucios şi inestetic cauzat de excesul de sebum

–         protejează pielea în sezonul cald

–         are efect cicatrizant (iritaţii, tăieturi, bătături)

RECOMANDAREA MEA + UTILARE

Recomandarea mea este o apă florală de ceai verde bio de la Ladrome pe care o găsiţi pe acest site. Este o loţiune tonică pentru tensul uscat şi sensibil, dar şi pentru tenul gras.

apa florala de ceai verde
Apă florală de ceai verde bio de la Ladrome

Cum o folosiţi?

Aplicaţi câteva picături de apă florală de ceai verde pe un disc demachiant după care masaţi tenul, cu mişcări ample. Lăsaţi tratamentul să îşi facă efectul şi nu clătiţi tenul până când apa florală de ceai verde nu intră în piele. O puteţi adăuga şi în apa de clătit faţa sau părul, fără să vă fie frică de efecte sau miros.

După 4-5 utilizări consecutive veţi observa că tenul vostru nu mai este încărcat, porii nu se mai dilată, iar micile imperfecţiuni vor începe să se estompeze.

Dacă aveţi tenul deshidratat, vă recomand să folosiţi această loţiune tonică în fiecare seară sub formă de demachiant, iar dacă sunteţi fidele produsului vostru, v-o recomand pentru clătire, după demachiere. Apa florală de ceai verde împiedică descuamarea pielii şi o protejează de factorii externi.

La final, hidrataţi-vă tenul cu o cremă potrivită pentru tipul vostru de piele.

 


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]8 thoughts on “Apa florală de ceai verde – loţiune tonică pentru orice tip de ten”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *