Apa florală de albăstrele -tratament pentru ochi obosiţi

Apa florală de albăstrele -tratament pentru ochi obosiţi

Statul prea mult în faţa calculatorului, numărul mic de ore dormite de noapte, stresul de peste zi, dar şi schimbările de temperatură ne influenţează starea de sănătate şi de cele mai multe ori avem senzaţia de ochi obosiţi, umflaţi, care ne dor şi ne creează o stare de disconfort chiar şi atunci când încercăm să ne odihnim.

Sunt mai multe variante prin care puteţi scăpa de ochi obosiţi:

  • Clătiţi tenul cu ceai de muşeţel la temperatura camerei (cu ajutorul unor discuri demachiante, insistaţi în zona ochilor)
  • Încercaţi măşti pe bază de argilă
  • Măşti naturale făcute acasă (castraveţi sau mango)

RECOMANDARI COSMETICE BIO

Pe lângă aceste metode clasice puteţi încerca şi un tratament bio pentru ochi obosiţi: o apă florală de albăstrele Fleurance Nature pe care o puteti gasi aici. V-o recomand să o folosiţi în cazul în care ochii voştri sunt iritaţi, sunt obosiţi, dacă vi se dezvoltă alergii cauzate de flori și dacă pleoapele voastre sunt umflate.

Apa florală de albăstrele o puteţi folosi ca loţiune oculară. Veţi observa că nu numai calmează iritaţiile, dar vă revigorează şi aspectul pielii. De fapt, toate apele florale au acest efect: de împrospătare şi de curăţare a feţei.

Acest tratament bio poate fi aplicat în fiecare seară, înainte de culcare. Demachiati-vă, spălaţi bine tenul cu apă călduţă, tamponaţi fata şi aplicaţi apa florală de albăstrele. Lăsaţi tratamentul să intre în piele şi gata: ochii voştri se vor calma fără prea mult efort.

Apa florală de albăstrele este recomandată atât tenului uscat, datorită proprietăților sale regenerante, cât și tenului sensibil, fiind un bun antiseptic și antiinflamator.

Vi s-a întâmplat să suferiţi până acum de ochi obosiţi? Cum le-aţi venit de hac?


Postari asemanatoare

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Scapă de tenul şi părul gras cu uleiul de jojoba

Când suferi de un ten sau păr gras trebuie să îţi alegi cu mare grijă produsele cosmetice. Pornind de la șamponul şi balsamul de păr şi până la cremele de faţă, pudrele, fondul de ten şi fardul de pleoape. Remedii şi tratamente pentru a combate […]10 thoughts on “Apa florală de albăstrele -tratament pentru ochi obosiţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *