Alintul de weekend – balsam de buze bio cu gust de cocos

Alintul de weekend – balsam de buze bio cu gust de cocos

Când ştiu că se apropie sfârşitul de săptămână mă gândesc că voi avea la dispoziţie suficient timp pentru mine şi tabieturile mele: să citesc ce mi-am propus, să văd un film bun, să am timp să ascult muzică, să testez noi produse şi să scriu despre ele. Acum i-a venit rândul unui balsam de buze bio de la PHYT’S cu aromă de nucă de cocos.

Înainte să vă spun dacă mi-a plăcut şi dacă a fost blând cu pielea mea, trec în revistă câteva din beneficiile utilizării unui balsam de buze bio/classic.

Buzele noastre au nevoie de îngrijire suplimentară mai ales în lunile reci şi cele de vară. Din cauza temperaturilor scăzute, pielea buzelor se crapă treptat şi duce la iritaţii greu de suportat şi tratat. La fel se întâmplă şi în lunile de vară când buzele noastre sunt expuse la temperaturi ridicate, se usucă şi crapă atâta din cauza soarelui, cât și din cauză că nu sunt suficient de bine hidratate cu apă.

Când mergeţi la cumpărături cu gândul să achiziţionaţi un balsam de buze, e bine să cumpăraţi produse cosmetice foarte hidratante, bogate în uleiuri, glicerină, miere de albine sau conțin plante care au rol reparator, calmant şi cicatrizant.

RECOMANDARE COSMETICE BIO

Vă recomand să folosiţi un balsam de buze ori de câte ori simţiţi un uşor disconfort. Aplicaţi în strat subţire şi lăsaţi ingredientele să vă calmeze durerea.

Cu siguranţă aţi încercat până acum zeci de produse cosmetice cu gândul că ele vor fi blânde cu buzele voastre şi vă vor scăpa şi de neplăceri. Cel puţin eu aşa am făcut, iar în mare parte am fost mulţumită de alegerile mele. Recent am cumpărat un balsam de buze bio Confort (producătorii i-au ales foarte binele numele – produsul ăsta mi-a oferit un confort sporit şi rapid şi asfel mi-a înlăturat din reticențe pe care le aveam la cumpărarea lui). Poate fi cumpărat de aici, la un super preț.

balsam de buze bio cu gust de cocos
Balsam de buze Confort bio cu gust de cocos, de la PHYT’S

Este produs de PHYT’S (una dintre mărcile mele preferate), are gust de nucă de cocos și nu ai cum să nu-l îndrăgeşti!

E un produs foarte fin şi blând cu buzele afectate: crăpate/iritate. Reface structura externă a epidermei, catifelează buzele şi le hidratează datorită ingredientelor sale.

INGREDIENTE

  • ulei de avocado (calmează senzaţia de mâncărime sau uscăciune)
  • ulei de argan (hidratează şi îmbunătăţeşte elasticitatea buzelor)
  • cânepă
  • gălbenele (au efect cicatrizant şi dezinfectant)
  • ceară de albine (este hipoalergenică şi le oferă buzelor strălucirea mult visată)
  • unt de shea (este unul dintre cele mai bune produse de hidratare şi regenerare celulară)
  • ulei de cocos (are proprietăţi antibacteriene şi antifungice)
  • ulei esenţial de muşeţel (vindecă pielea rănită şi o tonifică în profunzime)
  • vitamina E vegetală

Voi ce balsam de buze folosiţi?


Postari asemanatoare

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Concurs: CÂŞTIGĂ alintul de primăvară!

Gata, a început şi luna femeilor! O lună cu flori, cadouri, ieşiri, alintături şi mult optimism. La Iaşi, s-a instalat primăvara aşa cum nu se putea mai bine: cu un soare generos şi cu multe canafuri în piept. Ca să fie bucuria completă m-am gândit […]

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos şi beneficiile sale pentru o piele frumoasă

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este […]5 thoughts on “Alintul de weekend – balsam de buze bio cu gust de cocos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *