Actul 1: Model Tom Tailor pentru o zi

Actul 1: Model Tom Tailor pentru o zi

Scena 1: Se caută blogger sau jurnalist cu iniţiativă

Model Top Taylor pentru o ziCa fată ai multe de bifat în viaţă.

Ca fată trebuie să vii cu cele mai frumoase flori la început de an şcolar, să ai cea mai frumoasă uniformă, să fii populară şi în centrul atenţiei, să fii cea care atrage privirile.

Ca fată trebuie să ştii să îţi alegi hainele potrivite, să înţelegi culorile care te definesc şi machiajul care te pune în valoare. Să ştii să mergi pe tocuri şi să păşeşti cu multă eleganţă şi încredere. Să emani frumuseţe şi senzualitate.

Şi dacă stai şi pui toate astea la un loc ajungi la concluzia că aproape toate fetele au visat măcar o dată să fie modele. Să se lase admirate şi invidiate.

Şi chiar dacă nu aş fi visat la asta tot avea să mi se întâmple. Gând rău mi-a pus Andreea Marc. Andreea m-a invitat să fiu model pentru Tom Tailor. Sâmbătă, la Palas Mall Iaşi. Alături de mine vor fi alţi 14 bloggeri şi jurnaliști ieșeni.

Ce vom face? Ce ştim noi mai bine! Să ne simţim minunat şi cât mai natural în vestimentaţiile care ne definesc.

Nu am emoţii pentru că ştiu că mă voi simţi excelent. Mai ales că de machiajul şi coafura mea se va ocupa echipa de Senso Style şi abia aştept să văd ce haine îmi va recomanda stilistul Andreea Istrate. Iar după atâta muncă trebuie să înceapă şi distracţia. Ne vom lăsa fotografiaţi şi inspiraţi de către Ştefan Andrei de la Studio Alb. Ştiu că va face totul ca să scăpăm de trac şi ne va face să ne dorim să repetăm figura.

Şi pentru că trebuie să fim plini de energie şi creativitate, simţurile noastre se vor delecta la Teo`s Caffee cu o licoare care îi prieşte sufletului.

Creat în 1962 în Germania, brandul german Tom Tailor a ajuns în vară şi la Iaşi. Şi special pentru noi, cei 15 bloggeri şi jurnalişti, Tom Tailor îşi va schimba preţ de o zi sloganul. Din „We dress people” în „We dress bloggers”.

Încă ceva: nu vom defila pe nicio scenă, dar la final știu că se va lăsa cu aplauze.

Revin cu poze şi amintiri.

 


Postari asemanatoare

Cum e să fii model Tom Tailor?

Cum e să fii model Tom Tailor?

Desfăşurător pe larg V-am povestit la începutul săptămânii că urma să fiu model Tom Tailor pentru o zi. Ziua aceea a fost sâmbătă. Dis-de-dimineaţă. Ora 9.00. 15 oameni frumoşi, bloggeri şi jurnalişti ieşeni, s-au întâlnit la Palas Mall Iaşi hotărâţi să trăiască o zi memorabilă. […]

Model Tom Tailor – NEW PHOTOS

Model Tom Tailor – NEW PHOTOS

În urmă cu două săptămâni vă povesteam cum a fost la shooting-ul pentru brandul Tom Tailor din Palas Mall, cât de mult m-am distrat şi cât de mulţumită am fost de poze. Cum recent am primit noi fotografii, astăzi revin cu noutăţile… Sper să vă […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *