3 comedii de weekend

3 comedii de weekend

Weekend-ul se traduce pentru mine într-o cafea bună savurată la ora 9:00, fursecuri cu ciocolată, o frecvenţă pe care o ascult cu mult drag, curse cu bicicleta şi filme. Cât mai multe filme. Şi dacă mai punem la socoteală că prefer comediile, atunci este clar: am reţetă perfectă pentru un weekend liniştit.

În ultima perioadă am văzut câteva comedii destul de reuşite, pe unele la cinematograf, pe altele acasă pe canapea şi cu o pungă de morcovi la purtător. Da, sunt un pic mai ciudată. Îmi place să ronţăi la filme crudităţi (fructe, legume) sau nuci. Şi cum am fost mulţumită de filmele ce mi-au fost recomandate, astăzi, fac un top cu cele mai faine 3 comedii pe care trebuie să le vedeţi în weekend.

We’re the Millers (2013) Noi suntem familia Miller

Pe We’re the Millers l-am văzut la cinematograf în această toamnă. V-am menţionat asta pentru că o comedie bună este cu adevărat bună nu pe baza încasărilor sau a cronicilor de film, ci pe baza reacţiei spectatorilor. Şi ce reacţie am avut cu toţii!!!!

O comedie cu adevărat reuşita care îi are în rolurile principale pe Jason Sudeikis (David) şi Jennifer Aniston (Rose). David, un tip arogant, îşi câştigă existența din traficul cu droguri, însă rămâne fără marfă şi implicit fără bani în momentul în care este jefuit de trei tipi. Cum trebuie să scape de datorii, David pune la cale un mega plan: vrea să introducă în ţară o cantitate foarte mare de marijuana tocmai din Mexic însă pentru a trece de vameşi trebuie să pară un tată iubitor plecat în vacanţă cu o soţie un pic ştearsă şi doi copii ajunşi la vârsta adolescenței. Aşa ajunge David să o convingă Rose, o stripteuză, să îi devină soţie şi pe Casey şi Kenny, doi vecini, unul rebel şi unul din cale afară de timid, să îi devină copii.

Replicile şi situaţiile sunt mai mult decât savuroase. Şi vă spun doar atât: nu trebuie să rataţi dansul provocator al lui Rose (Jenifer Aniston).

The Internship (2013) Stagiarii

Una dintre cele mai savuroase comedii pe care le-am văzut chiar la începutul acestei săptămâni este Stagiarii. În rolurile principale îi avem pe Billy (Vince Vaughn) şi Nick (Owen Wilson). Cred că nu trebuie să mai spun nimic: cei doi sunt ingredientele perfecte pentru o comedie de succes.

Băieţii noştri sunt agenţi de vânzări însă ajung să renunţe la tot ce au clădit după ce au rămas fără slujbe. Vă imaginaţi doi tipi de 35 de ani, fără job-uri şi fără vreo direcţie anume în viaţă, dar care printr-o nebunie ajung să se înscrie ca interni la Google şi mai sunt şi acceptaţi ca stagiari? De aici începe lupta: cu tehnologia, inovaţia şi munca în echipă.

Iar dacă nu aţi văzut până acum cum arată sediul Google…filmul ăsta vă va satisface orice curiozitate. Întreg filmul a fost filmat în clădirea Google. Şi pot să bag mâna în foc ca o să îndrăgiți bicicletele colorate de la Google.

 
Big Wedding (2013) Nuntă cu peripeţii

Da, asta e o comedie pe care nu trebuie să o rataţi.

Şi nici nu aveţi cum. Îi veţi “savura” în rolurile principale pe Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro şi Diane Keaton), un cuplu divorţat, care după 10 ani de la eşuarea mariajului sunt nevoiţi să formeze din nou o familie, fake de această dată de dragul fiului lor adoptat. Situaţii jenante, minciuni, căderi nervoase şi pahare aruncate. O comedie de mare clasă cu final neaşteptat.

Ce am mai văzut şi mi-a plăcut:

  • Meet the Fockers (e pe repeat)
  • Red 2
  • The Heat
  • Love Is All You Need

Voi la ce comedii v-ați mai uitat?2 thoughts on “3 comedii de weekend”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *